Natuurlijk bloemen heeft een uitgebreid assortiment aan kleurrijke, exclusieve bloemen van het seizoen.

Doordat wij elke dag de beste en mooiste kwaliteit bloemen mogen uitzoeken bij onze grossier, kunnen wij garanderen dat u lang van uw mooie boeket kunt genieten.

Klik hier uw boeket online te bestellen op onze nieuwe webshop!

Staat uw boeket niet op de webshop of heeft u andere wensen, dan kunt natuurlijk ook nog gewoon bellen tijdens openingstijden, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of stuur een appje naar 0487516008. Graag vermelden: het soort boeket, naam, bezorgadres, tekst op het kaartje en bezorgdatum. Na ontvangst van de bestelling sturen wij u een betaalverzoek, waarna u direct via IDeal kunt betalen.

Klik op deze link om voorbeelden van boeketten te zien die, met het huidige aanbod van bloemen, voor u gemaakt en bezorgd kunnen worden.(iCloud)

Bloemabonnement

Waarom uzelf niet verwennen met mooie verse seizoens bloemen, wanneer u wilt, bezorgd aan huis??

Natuurlijk... een bloemabonnement van Marieke!!

Bepaal hoe vaak u bloemen wilt ontvangen en laat de bloemen in de vaas bij u thuis afleveren..


         Small: €17,50               Medium: €22,50             Large: €27,50

 Prijzen zijn compleet met leenvaas en natuurlijk goed schuin aangesneden, verse seizoensbloemen! Voor regio Druten zijn ook de bezorgkosten inbegrepen. Abonnementen hebben geen opzegtermijn.

 NATUURLIJK hebben we ook een diversiteit aan bijzondere kamer en buitenplanten.. Klik om deze link om planten te bekijken en te bestellen op onze webshop.